terug naar alle blogberichten

Hoeveel shoppingbudget hou jij over?

15 Jul 2017

Huur of lening, de auto, boodschappen, gas en elektriciteit … deze kosten nemen een grote hap uit je budget. Vaak is er op het einde van de maand niets meer over om te sparen of iets leuk te kopen. Wil jij efficiënt besparen? Maak kennis met GAELE, je persoonlijke energieassistente, en ontdek alle voordelen van slim energiebeheer.

Wie is Gaele?

GAELE staat voor GAs en ELEktriciteit. Net zoals een verzekeringsmakelaar of boekhouder het beste advies geeft, zoekt GAELE de beste oplossing voor de energiebehoefte van consumenten. Ze scant permanent de energiemarkt en door alle consumenten te verenigen die geïnteresseerd zijn in een voordeligere prijs, staat ze sterk in haar onderhandelingspositie tegenover de leveranciers.

Wat kan Gaele voor jou doen?

GAELE zoekt samen met Test Aankoop de meest voordelige formule voor gas en elektriciteit en regelt zonder kosten jouw overstap:

  • Ze evalueert je individueel verbruikersprofiel om jouw energiebehoeften perfect in te schatten.

  • GAELE werkt onafhankelijk en volgt de energiemarkt continu op. Ze zoekt de beste marktprijs voor gas en elektriciteit.

  • Op het juiste moment ontvang je een voorstel om van energieleverancier te veranderen en van een zo interessant mogelijk tarief te profiteren.

Wat zijn jouw voordelen?

  • Je wint tijd! De tarieven voor gas en elektriciteit vergelijken, vraagt heel wat van je kostbare tijd. Maar liefst 62 % van de consumenten verandert niet van energieleverancier omdat ze er simpelweg geen tijd voor hebben.

  • Geen administratieve kopzorgen meer, GAELE zoekt het beste tarief in de onduidelijke energiemarkt en ontzorgt je van alle administratie.

  • Wanneer je je registreert, geef je GAELE het mandaat om op zoek te gaan naar een beter energiecontract. Inschrijven is gratis én vrijblijvend en je bent niet verplicht om op een voorstel in te gaan. Wil je bij je huidige leverancier blijven, dan kan dat zonder problemen.

  • 100 % vertrouwen, zowel op vlak van energie-oplossingen als op vlak van de bescherming van je gegevens. Het hele platform, de achterliggende processen, het verwerken en opslaan van de data in ons systeem en alles waar we met derde partijen werken, is GDPR-proof.

  • Je draagt je steentje bij aan een beter milieu. GAELE kiest bewust voor groene energie.

Hoe schrijf je in?

Wil je jouw kosten voor gas en elektriciteit slimmer beheren? Schrijf je nu gratis in en profiteer van een fikse besparing op je gas- en elektriciteitsfactuur.

Ja, ik wil meer budget overhouden

Denk je eraan om aan energiedelen te doen?

Wil je zeker zijn dat je energiecontract daar

optimaal op afgestemd is?

Gerelateerde berichten

Warmtepompen voor uw verwarming

Lees meer

Isoleren in 5 vragen

Lees meer

Zonnepanelen: alles wat je moet weten

Lees meer

Ontdek Gaele

Contact

Kortrijksesteenweg 387

8530 Harelbeke

+32 (0)2 899 04 68

info@gaele.be

Je energiemakelaar voor
KMO, industrie en overheid

Duurzame energieoplossingen

Ultrasnel elektrisch laden