terug naar alle blogberichten

10 tips om niet zuinig om te gaan met je energie

10 Dec 2021

Wanneer je ‘tips om energie te besparen’ googelt, kom je al snel op ruim 6 miljoen resultaten uit. Handig als je op korte termijn energie wilt besparen, maar hoe pak je die besparing aan op lange termijn?

 

Wat als je een persoonlijke butler in huis had die voor jou de deur dichtdoet, die je pot mooi op het vuur zet zodat er geen warmte verloren gaat, die je tv uitschakelt als jij hem op sluimerstand hebt gezet, die een nieuwe wasmachine met een hoger ecolabel gaat kopen, die de knop dichtdraait als je te lang onder de douche staat … Iemand die voor jou die ontelbare tips in praktijk omzet, zodat jij zeker kunt besparen.

 

Maar wat als je beseft dat die tips allemaal handig zijn om te weten, en uiteraard zaken zijn die je sowieso moet doen, maar op het einde van de rit slechts minimaal effect hebben op je energiefactuur? Wat als je energiecontract in de eerste plaats gewoon te duur is voor hetgeen jij verbruikt? Die tips hebben dan misschien wel zin, maar je zal er het uiteindelijke bedrag dat van je rekening gaat niet aanzienlijk mee verminderen. Het heeft namelijk geen zin om je deuren en ramen dicht te houden als je energiecontract niet afgestemd is op je effectieve energieverbruik.

 

Jouw persoonlijke energie-assistente

Heb je dus liever geen vreemde in huis die je constant op de vingers tikt én ben je op zoek naar een duurzame oplossing om energie te besparen? Laat ons je voorstellen aan Gaele, jouw persoonlijke energie-assistente. Geen zorg, Gaele houdt geheel onzichtbaar je energiecontract in de gaten, zodat jij dat niet hoeft te doen.

 

Ideaalvoorstel op basis van je verbruik

Gaele bestaat uit een team van energie-experten die elk onderdeel van je energiecontract bekijken om het geheel af te stemmen op je energieverbruik. We onderhandelen met energieleveranciers om je zo elk jaar opnieuw een ideaalvoorstel te kunnen aanbieden. Jouw contract wordt nooit meer stilzwijgend verlengd én je betaalt nooit meer te veel voor je verbruik. Zo ben jij gerust, voor altijd. Bovendien zijn we volledig onafhankelijk van alle energieleveranciers.

 

Kies voor evidentie, kies voor Gaele

Kortom, niet bewust omgaan met je energie is in wezen hetzelfde als de chauffage op 30 graden zetten en tegelijkertijd al je ramen openzetten. Je ramen dichthouden is dus even evident als kiezen voor Gaele om jouw energiecontract voor jou te beheren. Registreer je vandaag nog!

Denk je eraan om aan energiedelen te doen?

Wil je zeker zijn dat je energiecontract daar

optimaal op afgestemd is?

Gerelateerde berichten

Warmtepompen voor uw verwarming

Lees meer

Isoleren in 5 vragen

Lees meer

Hoeveel shoppingbudget hou jij over?

Lees meer

Ontdek Gaele

Contact

Kortrijksesteenweg 387

8530 Harelbeke

+32 (0)2 899 04 68

info@gaele.be

Je energiemakelaar voor
KMO, industrie en overheid

Duurzame energieoplossingen

Ultrasnel elektrisch laden